Telefonda Site Donuyor
Son haftalarda maçları daha çok dışarıdayken telefondan takip etmeye başladım. Tarayıcıdan girince özellikle canlı oranlar yenilenirken sayfa bazen ağırlaşıyor ve tam karar anında ekran takılıyor. Evde bilgisayarda aynı sorunu yaşamıyorum ama mobilde akış farklı hissettiriyor. Bu yüzden sorunun internetten mi yoksa kullandığım yöntemden mi kaynaklandığını çözemedim. Telefonda daha stabil kullanım için sizce neyi değiştirmek gerekir?
7 Views

Telefonda canlı oranların takılması bazen internetten, bazen de tarayıcının sayfayı sürekli yenileme biçiminden kaynaklanıyor. İlk bakılacak şey bağlantının stabil olup olmadığı: otobüste mobil veri baz istasyonu değiştirirken dalgalanabilir, kafede Wi-Fi kalabalıksa gecikme yapabilir. Ama bağlantı iyiyken bile tarayıcıda çok sekme açıksa, önbellek doluysa ya da güç tasarrufu modu açıksa canlı ekran ağırlaşabilir. Daha stabil kullanım için https://t.1xbet.com/tr/mobile/apk-download gibi ayrı mobil kullanım seçeneği, tarayıcıya göre daha düzenli akış verebilir; özellikle canlı oran, kupon ve maç ekranı aynı anda çalışırken fark hissedilebilir. Yine de önce gereksiz sekmeleri kapatmak, tarayıcı önbelleğini temizlemek, güç tasarrufunu kapatmak ve tek bağlantıda kalmak mantıklı olur. Bunlar düzelmiyorsa sorun büyük ihtimalle kullanım yöntemindedir, sadece internet değil.